Kviečiu balsuoti už programą KARTU.

_Gyv_SK_2014_webBrangūs Jurbarko krašto žmonės,

Per pastaruosius devynis metus mūsų skaičius šiame krašte sumažėjo 7 tūkstančiais. Būtent tiek nustatė Lietuvos statistikos departamentas. Kai kam gal būt šie skaičiai pasirodys nereikšmingi – juk liko keturis kartus daugiau (28 665). Bet, jei išliks tokie tempai, tai jau po 40 metų čia nieko neliks.

Skausmas dėl išvykusiųjų iš šio krašto bus dar didesnis, jei prisiminsime, kad tik 9 tūkstančiai (8 988 ) žmonių mūsų rajone turi darbo. Tai skaičiais paremti faktai ir ypač svarbūs investuotojams, kurių pagalbos  daugelis tikimės.

Nežiūrint į finansinę krizę, prasidėjusią 2008 metais, investuotojai nevengė Lietuvos ir tiesioginės užsienio investicijos vienam gyventojui Lietuvoje vidutiniškai išaugo nuo 10 iki 15 tūkst. litų. Toks augimas pastebimas 47 rajonuose.

TUI JurbarkePavyzdžiui, Tauragės apskrityje jis išaugo iki 551 litų vienam gyventojui. Tačiau Jurbarko rajono savivaldybės vadovai, matyt, turėjo ypač pasistengti savo veiksmais arba savo neveikimu išgąsdinti investuotojus, nes investicijos krito nuo 458 Iki 77 litų kiekvienam likusiam rajone gyventojui.

Ar turime laukti, kol gyventojų skaičius, investicijų kiekis dar labiau sumažės ir taps dar blogiau?

Netikėkite tais, kurie sako, kad viskas pagerės savaime. Gerai bus tik tada, kai mes KARTU savo pastangomis išgelbėsim savo kraštą.

Kviečiu Jus kovo 1 dieną palaikyti mano programą KARTU.

Tik nuo Jūsų apsisprendimo priklausys, kam suteiksite pareigą telkti Jurbarko krašto žmones dirbti ir gyventi KARTU.

Jurbarko krašto ateitis priklauso nuo kiekvieno gyventojo sėkmės.

KLASIKINIO LIBERALIZMO POLITINĖ REKLAMA parengta Sauliaus Lapėno

Tai pat žiūrėkite

KSS-SL RINKIMŲ Į LR SEIMĄ NAUJIENLAIŠKIS NR.2

KSS-SL rinkiminio sąrašo Nr.10 RINKIMŲ AGITACIJA sukurta rinkimų kampanijos dalyvio platinimui neatlygintinai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *