NETIKĖTAS MERO APSIPRENDIMAS IR INTERVIU

 

Jau rinkimų dienos pavakare, tapo aišku, kad antrame ture rungsis LSDP ir DP kandidatai. Progą susirungti su DP kandidatu, kovojant dėl galimybės tęsti rinkimus antrame ture, jau esu turėjęs  2008 metais (tada pritrūko 67 balsų), o šiuose rinkimuose taip pat DP kandidatas mane aplenkė jau 168 balsais. Tokia rinkėju valia ir nieko čia nepakeisi.

Tačiau šį kartą rašysiu ne apie pralaimėjimo kartėlį, o apie artimiausio kolegos ir LiCS skyriaus pirmininko netikėtą apsisprendimą remti LSDP kandidatą. Toks „netikėtas” parėmimas, įvyko jau po to, kai aptarėme galimą laikyseną, neparemiant nė vieno iš kandidatuojančių antrame ture ir po to dar porą kartų telefononio pokalbio metu buvau patikintas, kad galutinai parėmimo klausimą spręsime, man sugrįžus iš Vilniaus. Mano akimis žiūrint, tai būtų buvę teisingiausia abiejų kandidatų atžvilgiu, nes LSDP ir DP atstovai yra vienoje valdančioje  Jurbarko rajono savivaldybės tarybos  koalicijoje.

Deja, Jurbarko rajono savivaldybės meras turėjo kitą nuomonę, kuri man buvo staigmena, kaip ir kai kurios mintys interviu laikraščiui „Mūsų laikas”: 2012-10-19_98253-28363

Tenka apsišarvuoti kantrybe ir  lukterėti, kuo visa tai virs ateityje.

 

 

 

 

Tai pat žiūrėkite

UŽ KĄ BALSUOTI, O UŽ KĄ GALI BŪTI ITIN PAVOJINGA!

Už ką balsuoti?             Pastarosiomis dienomis šį klausimą man užduoda vis dažniau. Neturiu jokio noro …

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *