UŽDEK EILĖRAŠTĮ…

Senokai teko lankytis literatų ir meno gerbėjų klube „Vakarutė“, tad kai gavau kvietimą birželio 8 dieną dalyvauti Jubiliejiniame klubo renginyje „Uždek eilėraštį…“ ilgai nedvejojau. Šio klubo nariams jaučiuosi skolingas dėl keleto prasmingų susitikimų su žodžio, muzikos ir meno meistrais. Vienas iš jų Juzė ERELICKAS, kurio taikliai sudėliotos eilės jau įkvėpė jas padainuoti: „Gyvenu, kol esu“, „Kai“, „Neišgersiu“, „Pyksti“ ir manau, kad jų dar bus sukurta ateityje ne tikrai ne viena.

Turininga koncerto programa numatė susitikimus su pianistu Andriumi Vasiliausku, pianistės Aušros Bartkevičiūtės – Gelusevičienės ir fleitininkės Aušros Lukoševičiūtės duetu, dainininku Stanislovu Žebrausku ir kitais savitais atlikėjais ir kūrėjais.

Tokia dėmesinga publika, mokanti klausyti, girdėti ir reaguoti, retai besutinkama mūsų vartojimu užvaldytoje visuomenėje. Tik iš pirmo žvilgsnio, neįtikėtina atrodo, tokioje nuošalioje Eičių gyvenvietėje Tauragės rajone sutikti tiek daug įdomių asmenybių ir kiekvieną kartą kažką atrasti.

Pasinaudojau proga pakviesti šio klubo narius ir koncerto dalyvius  bei bendruomenės narius atvykti į menų festivalį „PILIES AIDAS 2013”, kuris vyks liepos 5 – 6 dienomis Panemunės pilyje Jurbarko rajone ir perdaviau festivalio plakatus.

Apgailestauju, kad dėl laiko trūkumo negalėjau sulaukti visų dešimties numatytų programoje susitikimų pabaigos ir kartu su visais paleisti į dangų šviečiančius žibintus.

Lieku su viltimi dar ne vieną kartą aplankytį šiuos puikius žmones Eičių krašte.

Už nuotraukas, kuriose buvau užfiksuotas, tariu nuoširdų ačiū Daivai Genienei. Kad ir menkesnės kokybės, bet  įkėliau savo keletą foto akimirkų, norėdamas perteikti pilnesnį renginio vaizdą.

 

Tai pat žiūrėkite

PAGERBDAMI GENOCIDO AUKŲ ATMINIMĄ, NEUŽMIRŠIME IR JŲ GELBĖTOJŲ

Liepos 3 dieną Jurbarko genocido aukų kapinėse, kartu su aukų giminėmis ir dalyvaujant žydų bendruomenės …

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *