Kvietimas dalyvauti koncertinėje programoje „BARDŲ KAIMELIO DAINOS“

Mieli dainuojamosios poezijos atlikėjai ir gerbėjai,

Liepos 6 dieną kviečiame jus atvykti į menų festivalį „PILIES AIDAS 2013” bei apsilankyti ne tik festivalio renginiuose, bet ir apsistoti prie Panemunės pilies įsikursiančiame „Bardų kaimelyje“. Ten bus galima pasistatyti palapines (jei kiltų noras pailsėti ar nusnūsti) bei sudalyvauti „naktinėje” dainuojamosios poezijos koncertinėje programoje „Bardų kaimelio dainos“.

Šios „naktinės“ programos tikslas – atrinkti galimus pretendentus kitais metais vyksiančiam menų festivaliui ir suteikti jiems galimybę dalyvauti vedant „akademines valandas“ ar parengti savo autorinį koncertą didžiajai festivalio scenai. Vertinimuose dėmesys bus skiriamas ne tik dalyvių muzikiniams ar vokaliniams gebėjimams, bet ir publikos reiškiamoms simpatijoms.

Kiekvienam užsiregistravusiam  ir atvykusiam į festivalį, bus skiriama iki 10 – 15 min. laiko prie mikrofono „kaimelio“ scenoje.

Registruotis reikėtų pas Joną Bagdonavičių el. paštu einamgroti@gmail.com arba telefonu 8 685 20089. „Bardų kaimelio” „naktinės“ koncertinės programos dalyviams bus suteikiamas nemokamas bilietas į festivalio renginius.

Dalyvių skaičius „naktinėje“ programoje „Bardų kaimelio dainos“ (nes laikas nuo pusiaunakčio iki aušros negali tęstis amžinai) bus ribotas, kaip ir ribota vieta palapinėms, tad siūlome registruotis kuo anksčiau, kad galėtume geriau patenkinti visų lūkesčius. 

 Daugiau informacijos apie menų festivalio renginius galima rasti:

                      www.piliesaidas.lt

                      https://www.facebook.com/piliesaidas

Menų festivalio „PILIES AIDAS 2013” organizatoriai kartu su Jurbarko rajono vadovais numatė „Bardų kaimelio” palapinėms vietą buvusio darželio teritorijoje ir aptarė komunalinių paslaugų (tualetų, vandens, apšvietimo ir saugumo) klausimus.

Tai pat žiūrėkite

FESTIVALIO „PILIES AIDAS 2014” SVEČIAI IR LANKYTOJAI (II)

Na o į festivalį iš lėto rinkosi vis daugiau atvykstančių svečių ir dalyvių…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *