ATEITĮ INVESTICIJOMS KURKIME KARTU

               Artėjančios šventės nuteikia viltingai žvelgti į būsimus 2012 – uosius metus. Kokie jie bus, didžia dalimi priklauso nuo mūsų visų norų, galimybių ir pasirinkimo, kokiu keliu eisime.

               Jurbarko rajono savivaldybės Taryba lapkričio mėnesį priėmė sprendimą sudaryti  komisiją, kuri parengtų priemonių planą investicijoms skatinti Jurbarko rajone. Į komisiją buvo pasiūlyti šie Tarybos nariai: Arūnas Čepulis, Egidijus Giedraitis, Algirdas Gudaitis, Kasparas Jurevičius, Saulius Lapėnas, Zita Sorokienė, Darius Virvilas. Komisija, susirinkusį į pirmąjį savo posėdį, sutarė, kad ne nuo politinių pažiūrų priklauso investicijų pritraukimas, o nuo bendrų, suderintų Tarybos narių sprendimų bei požiūrio į investicijas lemiančias aplinkybes.

              Nuo investicijų priklauso rajono ekonomika, galimybė sukurti ir išsaugoti esamas darbo vietas, sudaryti patrauklias ir palankias sąlygas verslui. Todėl suderintas ir visiems priimtinas požiūris į realų priemonių planą labai svarbus. Jį įgyvendinus pagerės rajono ekonomika, tai neabejotinai pajus visi rajono gyventojai.

               Investicijoms pritraukti būtinos kelios sąlygos: strateginis planavimas, palanki mokestinė aplinka, darbo jėgos rinka, išvystyta infrastruktūra, šalia gyvenančių piliečių palaikymas bei suderintas požiūris į investicijų duodamą naudą ir iškylančius galimus ar laikinus sunkumus.

             Komisija per 2–3 mėnesius turi parengti priemonių planą ir tikisi iki sausio 26 d. gyventojų, bendruomenių ir nevyriausybinių organizacijų pasiūlymų dėl šių sąlygų tobulinimo ir vystymo.

             Pasiūlymų ir nuomonių laukiame el.p.  s.lapenas@gmail.com  arba įprasto pašto adresu Jurbarko savivaldybės tarybos investicijų komisijai,  Dariaus ir Girėno g. 96, 74187 Jurbarkas.

               Saulius Lapėnas

               Jurbarko rajono savivaldybės tarybos
Investicijų komisijos pirmininkas

 Skelbimas laikraštyje „ŠVIESA”: http://www.jurbarkosviesa.lt/Naujienos/Aktualijos/Ateiti-investicijoms-kurkime-kartu

Tai pat žiūrėkite

UŽ KĄ BALSUOTI, O UŽ KĄ GALI BŪTI ITIN PAVOJINGA!

Už ką balsuoti?             Pastarosiomis dienomis šį klausimą man užduoda vis dažniau. Neturiu jokio noro …

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *